تاریخ برگزاری آزمون

داوطلب گرامی،  به توضیحات ذیل در خصوص آزمون استخدام مترجم توجه نمایید.

شماره داوطلبی شما برای شرکت در آزمون استخدام مترجم  در فایل پیوستی درج شده است ، لطفا فایل را دانلود نموده وشماره داوطلبی ثبت شده را جهت شرکت در آزمون به خاطر بسپارید. آزمون در روز جمعه مورخ ۱۹/۰۶/۱۳۹۵ساعت ۱۰ صبح در پردیس ۲ دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد. لازم به ذکر است ، در جلسه آزمون داوطلبان می بایست  مشخصات فردی  خود را به طور کامل و دقیق در برگه آزمون درج نمایند .به برگه های ناقص ترتیب اثر داده نمی شود. نتایج آزمون کتبی مترجمان به دلیل حجم انبوه داوطلبان ظرف یک تا دو هفته آینده اعلام میگردد. در ضمن، فایل نحوه ارزیابی ترجمه را دانلود نموده تا از روند تصحیح آزمون مترجمی آشنا شوید و سعی نمایید در آزمون آنها را مد نظر قرار دهید.

اسامی داوطلبین حضوری

اسامی داوطلبین غیر حضوری

فایل تکمیلی آزمون مترجمی حضوری

فایل تکمیلی آزمون مترجمی غیر حضوری

فایل نحوه ارزیابی ترجمه ( دانلود کنید)

• آدرس محل برگزاری آزمون: شهرک اکباتان ، فاز ۳، جنب بیمارستان صارم ، دانشگاه شهید بهشتی پریس ۲٫
  • همراه داشتن فرهنگ لغت یا تبلت جهت چک کردن معانی لغات در برگردان متون در جلسه آزمون بلامانع است.
  • همراه داشتن کارت شناسایی الزامی می باشد.